Laden

Logistiek supervisor

Niveau 4


Niveau

MBO

Opleidingsduur

4 jaar

Plaats

Boulevard Bankert, Vlissingen


School

Scalda

Lees over school

Vestiging

Boulevart Bankert 130,Vlissingen

Bekijk op kaart


Beroepen

Supervisor

In het kort
Als Logistiek supervisor werk je binnen een bedrijf of afdeling waar alles draait om logistieke processen. Denk aan een warehouse, een groothandel, een productiebedrijf, een commerciële import-  of export afdeling, een logistiek dienstverlener of aan een distributiebedrijf. Als logistiek supervisor beheer en bewaak je het logistieke proces, maak je personeelsplanningen, zorg je dat voorraden op peil zijn en stuur je een team aan. Tot slot regel je dat goederen op het juiste moment op de juiste plek zijn. Ben jij klantgericht, houd je van procesmatig werken en denk je graag in oplossingen? Dan is dit beroep echt iets voor jou!
Opbouw

Tijdens de opleiding ga je één dag per week naar school en krijgt daar les van vakdocenten met praktijkervaring. De theoretische stof kan je meteen toepassen in de praktijk, zodat je straks goed voorbereid bent op de leidinggevende taken. Ook oefen je tijdens de opleiding met vaardigheden die je daarvoor nodig hebt.  De opleiding bestaat uit vakken als Nederlands, Engels, Financieel management, Logistiek, Relatiebeheer, Communicatie en Leidinggeven. Je leert hoe met klanten om te gaan, hoe een personeelsplanning moet worden gemaakt, hoe je een optimale goederenstroom organiseert tegen zo laag mogelijke kosten, hoe je functionerings- en beoordelingsgesprekken voert en hoe je een team aanstuurt.

Omdat dit een bbl-opleiding is, moet je leerbedrijf een erkend leerbedrijf zijn. Is jouw werkgever nog geen leerbedrijf? Meld dit dan snel zodat we deze erkenning samen kunnen aanvragen en regelen.

Na de opleiding
Na je niveau 4 opleiding kun je aan het werk als Logistiek supervisor, of doorstromen naar het hbo.

Boulevard Bankert, Vlissingen

Bekijk school

Vestiging

Boulevard Bankert, Vlissingen

Boulevart Bankert 130

Vlissingen

Meer informatie
Voor meer informatie of direct aanmelden kun je klikken op de onderstaande button. 
Andere opleidingen van Scalda
Allround medewerker IT systems and devices

image

Medewerker ICT Support

image