Laden

Business IT & Management voltijd

Bedenk jij steeds weer een nieuw slim systeem? En werk je graag met mensen? Dan is de opleiding Business IT & Management iets voor jou!


Opleidingsduur

4 jaar

Plaats

Hogeschool Inholland Alkmaar

Hogeschool Inholland Diemen


School

Hogeschool Inholland

Lees over school

Vestiging

Bergerweg 200,Alkmaar

Bekijk op kaart

Vestiging

Wildenborch 6,Diemen

Bekijk op kaart


Beroepen

ICT Specialist

In het kort
Ooit hadden bedrijven interne postbezorgers. Later kwam de fax, en daarna email, die je op kantoor kon versturen en lezen. Tegenwoordig kan bijna alles ook op afstand, en allemaal op je smartphone. In de ICT kan het altijd sneller en slimmer. Word jij degene die daar de juiste systemen voor bedenkt en de ICT-projecten in goede banen leidt?
Voor wie

Jij:

  • vindt het leuk om anderen te overtuigen van jouw plan;
  • bent geïnteresseerd in ICT-systemen;
  • lost graag problemen op;
  • wilt organisaties helpen om slimmer, sneller en beter te werken.

Werken met mensen vind jij leuker dan programmeren. Tegen welke ICT-problemen lopen mensen aan? Jij wilt bedrijven graag helpen met het vinden van creatieve oplossingen. Je ontwerpt een ICT-plan voor een bedrijf en presenteert het zo dat anderen jouw ideeën willen uitvoeren.

Na je opleiding Business IT & Management

Als toekomstig ICT-specialist heb je een centrale rol binnen jouw bedrijf. Want jij bent verantwoordelijk voor een goede informatievoorziening. Daardoor kunnen je collega's nog efficiënter werken. Waar je straks werkt? Kies maar. In alle sectoren zijn organisaties op zoek naar jonge mensen met een hbo-diploma Business IT & Management.

Dit is straks jouw werkveld
Jij bent dan wel een specialist, maar jouw werkveld is heel breed. Logisch, want ICT kom je overal tegen. Wanneer je iets online bestelt, een vakantie boekt of je digitaal aanmeldt voor je nieuwe studie. Alle organisaties in alle sectoren hebben met ICT te maken. Ook overheden, ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, banken, verzekeraars en productiebedrijven verwelkomen jou straks graag als collega. Er is namelijk een groeiende vraag naar professionals met jouw specialisatie. Volgens onderzoek zullen er de komende jaren 300.000 tot 600.000 vacatures zijn in Europa. En tienduizenden in Nederland.

Hogeschool Inholland Alkmaar

Bekijk school

2 Vestigingen

Hogeschool Inholland Alkmaar

Bergerweg 200
Alkmaar

Hogeschool Inholland Diemen

Wildenborch 6
Diemen

Meer informatie
Klik voor meer informatie over deze opleiding op de knop ‘aanmelden’.
Andere opleidingen van Hogeschool Inholland