Laden
1 VACATURE

Pelaco International BV

1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 30 mei 2024
(Junior/ Medior) Surveyor

Pelaco International BV

Pelaco International BV

Spijkenisse

Over Pelaco International BV
Wie zijn wij

Pelaco International BV, opgericht in 1996, is een inspectiebedrijf gespecialiseerd in het inspecteren van Soda Ash. Wij zijn gevestigd in Nederland en Spanje en voeren sinds 1986 Soda Ash-inspecties uit in heel Europa, namens alle Soda Ash producenten. In augustus 2009 hebben we een partnerschap opgezet in Zuid-Afrika. In totaal heeft Pelaco International BV 14 werknemers in Europa en Zuid-Afrika, waarvan 6 werknemers Nederland. Wij werken samen als team aan opdrachten voor onze klanten. De klant is bij ons écht koning.


Wat doen wij

Wij controleren ladingen voor onze klanten op kwaliteit en kwantiteit. Tijdens de gehele belading/lossing van een binnenvaart- of zeeschip is Pelaco International BV aanwezig om ervoor te zorgen dat de lading behandeld wordt zoals overeengekomen. Wij zorgen voor monsternames tijdens het laden en lossen en voor het algemeen bewaken en coördineren van de losoperaties. Pelaco International BV bestaat uit twee vestigingen: één in Nederland en één in Spanje. Met onze kernwaarden klantgerichtheid, aandacht, flexibiliteit, ondernemend en daadkrachtig staan wij 24/7 klaar voor onze klanten.

Wat leer jij van ons

Pelaco International BV streeft ernaar de huidige groei door te zetten. Onze ambitieuze werknemers, die zelfstandig een schip van a tot z kunnen afhandelen, zorgen hiervoor. Ben je in dienst bij Pelaco dan krijg je uitgebreid de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen t.b.v. de organisatie. Ontwikkeling wordt beloond door meer vrijheid in de werkzaamheden.


Waarom ben jij belangrijk voor ons

Binnen Pelaco International BV hebben onze Surveyors veel vrijheid. Wij hebben een informele werksfeer en door het kleine aantal werknemers, korte communicatielijnen. Wil je bij Pelaco aan de slag, dan ben je ambitieus, kan je goed zelfstandig werken en kun je communicatief gemakkelijk uit de verf. Daarnaast ben je flexibel en beschik je over een goede rekenvaardigheid. Wij zijn voornamelijk op zoek naar Junior Surveyors, die de ambitie hebben om door te groeien naar een senior functie. Wil jij graag werken bij een organisatie die voortdurend aan het groeien is en waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen? Houd dan onze pagina in de gaten!


1 Sector
Lab en inspectie

Locaties

Pelaco International BV

Stevinweg 5-7

3208 KM, Spijkenisse

Neem contact op

Deirdre Langelaar

Managing Director

vacature@pelaco.com