Laden
8 VACATURES

ADM Europoort B.V.

800
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 15 april 2024
Site Environmental Manager

ADM Europoort B.V.

ADM Europoort B.V.

Rotterdam

Geplaatst op 5 april 2024
Electrical Supervisor

ADM Europoort B.V.

ADM Europoort B.V.

Rotterdam

Over ADM Europoort B.V.
Wie zijn wij

ADM is een agrarisch verwerkingsbedrijf met meer dan een eeuw ervaring in het transformeren van gewassen tot voedingsproducten. Het bedrijf is nu een van de grootste spelers in de voedingsmiddelenindustrie, met meer dan 40.000 werknemers wereldwijd die klanten bedienen in bijna 200 landen.

ADM Europoort B.V. is een tak van het bedrijf dat agrarische gewassen zoals sojabonen en raapzaad verwerkt. Ze hebben ruim 315 werknemers en opereren verschillende faciliteiten, waaronder een bulkterminal, crush & extractiefabriek, raffinaderij en laboratorium.

Sojabonen en raapzaad worden ontvangen op de bulkterminal via zeeschepen, waar ze worden gelost en naar silo's worden getransporteerd. Een deel gaat direct naar de fabriek, terwijl de rest wordt getransporteerd naar andere locaties. In de crush & extractiefabriek worden de bonen voorbereid voor olie-extractie, waarbij het overgebleven meel wordt gebruikt voor diervoeding.

De ruwe olie wordt vervolgens geraffineerd in de raffinaderij tot consumptiegeschikte olie en bijproducten, zoals biodiesel. Een deel van het meel wordt verder verwerkt tot SojaProteïne Concentraat in een aparte fabriek.

Het bedrijf houdt strenge kwaliteitscontroles in hun eigen laboratorium en werkt continu aan verbetering van processen. Verschillende afdelingen ondersteunen het productieproces, zoals SHEQ, mechanische en elektrotechnische diensten, project engineering en logistiek. Andere supportafdelingen omvatten HR, inkoop, financiën en IT.

Integriteit. Vindingrijkheid. Teamwork.

Voordelen van ADM Europoort
Voordelen van ADM AEBT cao:
  • Deelname aan pensioenregeling bij AEGON Capital.
  • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen/ trainingen middels het Wend en Weerbaarheidbudget;
  • 25 vakantiedagen op jaarbasis - aangevuld met extra dagen op basis van leeftijd;
  • Mogelijkheid tot deelname aan fiets- of sportplan
  • 8.33% vakantiegeld;
  • Collectieve zorgverzekering bij Menzis.
Voordelen van ADM Europoort cao:
  • Een pensioen met een maximale opbouw;
  • 2% eindejaarsuitkering in november;
  • Mogelijkheden voor het volgen van een opleiding/training middels Scholings-en Ontwikkelingsbudget
  • 25 vakantiedagen op jaarbasis – aangevuld met extra dagen op basis van leeftijd;
  • Mogelijkheid tot deelname aan fiets-of sportplan;
  • Collectieve zorgverzekering bij Menzis.
De mensen

Wat werken bij ADM Europoort zo leuk maakt is dat er altijd wel een uitdaging is. De verwerking van onze producten zijn zeer interessant en goed te visualiseren. Samen met je collega's behoor je ook echt tot team ADM en zorgen we ervoor dat de productie veilig door kan gaan. 
~Max, Ploegenmonteur WTB

Voor mij is ADM een bedrijf dat mij motiveert om te ontwikkelen, door te groeien en het beste in mijzelf naar boven te halen. ADM hielp mij met extra cursussen/post HBO die ik wilde doen, en zorgde ervoor dat ik deze kennis weer kan gebruiken in het bedrijf. Een hele goede win-win dus. Naast dit bied ADM een mooi sociaal contract aan met veel mogelijkheden.
~Floris, Allround Laborant

 


Sollicitatieproces
  • Potentiële medewerkers kunnen solliciteren via onze website of per e-mail. We streven ernaar om binnen 5 werkdagen contact op te nemen voor een telefonische screening, waarbij we de motivatie en persoonlijkheid van de kandidaat beoordelen.
  • Bij een positieve uitkomst nodigen we de kandidaat uit voor een eerste fysieke kennismaking, vaak met de leidinggevende en een medewerker van de afdeling.
  • Dit kan gevolgd worden door een tweede gesprek, inclusief evaluatie van assessments zoals persoonlijkheid en intelligentie.
  • Als beide partijen tevreden zijn, doen we de kandidaat een aanbod. Bij acceptatie worden de benodigde gegevens verzameld voor het opstellen van het contract, dat door de kandidaat wordt ondertekend.
  • Op de startdatum kan het dienstverband officieel beginnen bij ADM Europoort.

1 Sector
Bulk

Locaties

ADM Europoort B.V. - Oilseeds

Elbeweg 125

3198 LC, Rotterdam

Neem contact op

ADM Europoort B.V.

0181 257 200